İlk Gençlik,  İlkokul 4. Sınıf,  Kitaplar,  Ortaokul 1. Sınıf,  Ortaokul 2. Sınıf,  Ortaokul 3. Sınıf,  Roman,  Tükenenler,  Türk Tarih Vakfı

ÖNCE ÇOCUKLAR DÜŞLEDİ

Sezer, Evrim ve Jutta ile birlikte gizemli bir yolculuğa çıkmaya hazır mısınız? Onlar gibi siz de “Yaratıcı Düşünce Projesi” yarışmasına katılma hakkı kazansaydınız nasıl bir buluş yapardınız?

Aynı yarışmaya İtalya, Almanya, Fransa, Avusturya, Portekiz, Belçika, İngiltere, İsveç ve İspanya’dan gelen çocuklar da katılsa, Avrupa’nın farklı köşelerinden, ayrı renkler getirse… Hep birlikte ilginç deneyimler yaşayıp, tarihin gizemli sayfalarına geziler yapmak istemez miydiniz? Sezer, Evrim ve Jutta yaşamları boyunca unutamayacakları bir yolculuğa çıktılar, bu deneyimin ardından geleceğe taşıyacakları pek çok sözleri vardı. Avrupa’nın farklı kentlerinden arkadaşlarıyla işbirliği yapıp düşlerini gerçekleştirdiler. Tarihi bir kenti kurtardılar.

Geleceğin insanı, bu kentin kapısındaki yazıyı okumadan girmeyecek içeri:

“Gerçekler, düşlerimizden kopardığımız bölümlerdir. Bu kenti önce çocuklar düşledi…”

Çocuklar kadar erişkinlerin de ilgiyle okuyacakları bir roman!

Araştırma, Arkadaşlık, Bilimsel Bakış, Cesaret, Dayanışma, Dostluk

Önce Çocuklar Düşledi (Roman), 128s.

Yayıncı: Türk Tarih Vakfı

Resimleyen: Mustafa Delioğlu

Sınıflar: İlkokul 4. Sınıf, Ortaokul 1. Sınıf, Ortaokul 2. Sınıf, Ortaokul 3. Sınıf

Paylaş:

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.