Haberiniz Olsun!,  Sıcak Sıcak

TEMMUZDA HERKES MAVİSEL YENER OKUYACAK (TEMMUZ 2017)

Ayın YazarıAyın yazarı Mavisel Yener’in tüm kitaplarını bir ay boyunca, İstanbul Beşiktaş, Kadıköy ve İzmir Alsancak’taki Tudem Kitabevleri, www.tudem.com ve farklı kampanya noktalarından indirimli olarak satın alabilirsiniz.
Renkli kişiliği ve güçlü kalemiyle çocuk ve gençlik edebiyatımızın üretken yazarlarından Mavisel Yener, farklı edebi türlerde verdiği sayısız eseriyle okurlarını “maviliklerle” buluşturmaya devam ediyor.Çocuk edebiyatının Nobel’i sayılan Hans Christian Andersen Ödülü’nün 2018 yılı Türkiye adayı olarak gösterilen Yener’in yapıtlarının bir bölümü, ilköğretim ders kitaplarında yer alıyor, yabancı dillere çevriliyor.

Varlık, Virgül, Edebiyat Eleştiri gibi yazın dergilerinde öykü ve yazıları yayımlan, 2007’den bu yana Cumhuriyet Gazetesinin haftalık kitap ekinde çocuk kitapları hakkında tanıtım ve eleştiri yazıları yazan Mavisel Yener Türkiye’nin dört bir yanında çeşitli edebiyat atölyeleri, panel ve konferans konuşmaları gerçekleştiriyor.

Geçtiğimiz aylarda raflarda yerini alan Mavisel Yener ile Şiir Atölyesi kitabıyla, şiirin büyülü evreninde, okurlarına, eğlendiren ve aydınlatan bir şiir deneyimi yaşatan Yener, son on yılın en çok satan çocuk şiiri kitaplarından biri olan Şiir Saldım Gökyüzüne’de tüm çocukları şiir yazmaya davet ediyor.

“Mimi’nin Serüvenleri” başlıklı resimli kitaplarında minik okurlarını kâh dinozorlarla dans ettirip kâh kâğıtlardan yıldızlar yapıp gökyüzüne savurmaya çağıran yazar, çok sevilen “Haylaz Pati’nin Serüvenleri” serisinde çılgın köpek Pati ile maceradan maceraya koşturuyor.

Allianoi Antik Kenti’nin sessiz çığlığına dönüşen Mavi Zamanlar romanıyla son on yılın çocuk edebiyatına damgasını vuran Mavisel Yener, Hayaletten Mektuplar ve Öğretmen Neden Çıldırdı? isimli öykü kitaplarıyla küçüklere mavi düşler kurduruyor.

Kitap Perisi Aytül Akal’la birlikte kaleme aldıkları ödüllü şiir kitaplarının yanı sıra edebiyatımızda iki yazarlı roman geleneğinin gelişmesinde büyük katkıları bulunan “Kayıp Kitaplıktaki İskelet” üçlemesiyle yüzbinlerce okurun hafızalarında yer edinmeyi başaran Mavisel Yener dur durak demeden üretmeye devam ediyor.

O halde Temmuz ayı, Mavisel Yener’in kitaplarını okuma zamanı!

Başta İstanbul Beşiktaş, Kadıköy ve İzmir Alsancak Tudem Kitabevleri olmak üzere, Tudem’in online satış mağazası www.tudem.com ve farklı adreslerdeki kampanya noktalarında toplu olarak edebiyatseverlerin beğenisine sunulan Mavisel Yener kitapları Temmuz ayı boyunca %30 indirimli olarak okurlara ulaştırılıyor.

Bu büyük fırsatı kaçırmamanız için sizleri kitabevlerimize, www.tudem.com adresine ve diğer kampanya noktalarını da paylaşacağımız
sosyal medya hesaplarımıza bekliyoruz.

Paylaş:

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.