Bilgi Yayınevi,  Çocuk,  Çok Satanlar,  İlkokul 2. Sınıf,  İlkokul 3. Sınıf,  Kitaplar,  Mizah,  Öne Çıkanlar,  Öykü

ÜŞENGEÇ

Usta öykücü Mavisel Yener’in, Çocuk Edebiyatı Mizah Öykü Ödülü kazanmış olan bu kitabında on sekiz öykü yer alıyor. Akıcı, yalın dili, başarılı kurgularıyla okurlarını gülümseten öyküler aracılığı ile gülerken öğreniyor, öğrenirken düşünüyoruz. Çocukların öyküler aracılığı ile edebiyatın aynasında, kendilerini, çevrelerini tanıması, duygudaşlık kurabilmesi daha kolay. Estetik zevk ve düşünceyle mayalanmış bu öyküler çocukların hayal, duygu, düşünce yeteneklerine seslenirken onları eğlenceli bir okumaya çağırıyor. Kitap okumaya üşenmeyen çocuklar için bir ödül! Kitaptaki öyküler: Gün Doğumu, Solucanlarım, Babamın Kuşu, Emek’in Konukları, Flüt Kazan-Batu Kepçe, Uranüs’te Karınca Olmak, Armut Nereye Düşer, Rüzgâr, Problemli Problemler, Et Kafalı Sivilce, Üşengeç, Uyu Sen Uyu, Okuma Yazma Okulu, Basın, Dondurma Tarifi, Canlı Yayın, Para Biriktirmenin Yolları, Hıdrellez.

Kendini tanıma, Başkalarını anlama, Hayvan Sevgisi, Çevre bilinci, Örf ve adetlerimiz, Dil bilinci, Müzik sevgisi, Aile içi sağlıklı iletişim, Okul yaşamı, Öğretmen-öğrenci iletişimi, Doğru habercilik-medya, yaşlılarla iletişim

Üşengeç (Mizah-Öykü) 140s.

Yayıncı: Bilgi

Resimleyen: Murat Sayın

Sınıflar: İlkokul 2. Sınıf, İlkokul 3. Sınıf

Paylaş:

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.